Бланко Рондо Вал

2,635.00ден

Бланко Рондо Вал е иноксен садопер со квалитет на инокс 18/10, ова е најквалитетниот инокс што постои.

Дебелината на Рондо Вал е 0,7мм

Надворешна димензија на Рондо Вал е 535мм х 490мм

Кројна мерка на Рондо Вал е 519мм х 474мм

    

Премиум Квалитет.

Бланко користи само највисок квалитет на нерѓосувачки челик. Ригорозни проверки на квалитет и иновативни процеси за финиширање овозможуваат сигурност дека секој мијалник е со чист квалитет.

Безбедно За Употреба На Храна.

Нерѓосувачкиот челик нема да го промени ниту изгледот ниту вкусот на храната.

Хигиенски.

Површината на BLANCO нерѓосувачкиот челик е мазна и без пори. Проширената употреба на нерѓосувачкиот челик во прехранбената индустријасе залага за исклучителни хигиенски својства.

Робусност.

Нерѓосувачкиот челик е робустен. Сите предмети што паѓаат врз него нема лесно да се скршат и ударите се апсорбираат.

Отпорност.

Високо квалитетен нерѓосувачкиот челик на BLANCO има природна отпорност на вообичаените домашни киселини и дамки на пример.кафе, чај, овошје и зеленчук.

Лесно Одржување.

Производите од нерѓосувачкиот челик од BLANCO ги задржуваат својата вредност и брилијантност со децении и се со минимална грижа.

Отпорен На Топлина.

Нерѓосувачкиот челик е отпорен на топлина до 300 `C и нема да се промени дури ни при изложеност на сончева светлина.

Нерѓоцувачко.

Нерѓосувачкиот челик е секогаш непропустлив. Секоја флека од рѓа формирана на површината е надворешна рѓа и лесно може да биде отстранета.

Само Обновување.

Нерѓосувачкиот челик постојано се обновува. Само обновувачка површина, позната како пасивен слој се регенерира постојано под влијание на кислород.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Бланко Рондо Вал”

Your email address will not be published. Required fields are marked *