Бланко Типо 45 С Мини

4,310.00ден

Бланко Типо 45 С Мини е иноксен садопер со квалитет на инокс 18/10, ова е најквалитетниот инокс што постои.

Дебелината на  Типо 45 С Мини е 0,8мм

Надворешна димензија на Типо 45 С Мини е 605мм х 500мм

Кројна мерка на Типо 45 С Мини е 597мм х 482мм

Премиум Квалитет.

Бланко користи само највисок квалитет на нерѓосувачки челик. Ригорозни проверки на квалитет и иновативни процеси за финиширање овозможуваат сигурност дека секој мијалник е со чист квалитет.

Безбедно За Употреба На Храна.

Нерѓосувачкиот челик нема да го промени ниту изгледот ниту вкусот на храната.

Хигиенски.

Површината на BLANCO нерѓосувачкиот челик е мазна и без пори. Проширената употреба на нерѓосувачкиот челик во прехранбената индустријасе залага за исклучителни хигиенски својства.

Робусност.

Нерѓосувачкиот челик е робустен. Сите предмети што паѓаат врз него нема лесно да се скршат и ударите се апсорбираат.

Отпорност.

Високо квалитетен нерѓосувачкиот челик на BLANCO има природна отпорност на вообичаените домашни киселини и дамки на пример.кафе, чај, овошје и зеленчук.

Лесно Одржување.

Производите од нерѓосувачкиот челик од BLANCO ги задржуваат својата вредност и брилијантност со децении и се со минимална грижа.

Отпорен На Топлина.

Нерѓосувачкиот челик е отпорен на топлина до 300 `C и нема да се промени дури ни при изложеност на сончева светлина.

Нерѓоцувачко.

Нерѓосувачкиот челик е секогаш непропустлив. Секоја флека од рѓа формирана на површината е надворешна рѓа и лесно може да биде отстранета.

Само Обновување.

Нерѓосувачкиот челик постојано се обновува. Само обновувачка површина, позната како пасивен слој се регенерира постојано под влијание на кислород.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Бланко Типо 45 С Мини”

Your email address will not be published. Required fields are marked *