ЗА НАС

Кои Сме Ние

GЈуниор (Junior) ДООЕЛ Куманово е компанија основана во 1993 година како семеен приватен бизнис, најпрвин како застапник за брендираната српска компанија Bane Sombor, па денеска како застапник за светските познати брендови:

– Blanco, Германија
– Siegenia Aubi, Германија
– Hoppe, Германија
– AGB, Италија
FORME, Италија
– SAVIO, Италија
– KFV, Германија
– OTLAV, Италија
– Stublina, Србија
– Dr. Hahn, Германија
– Koblenc, Италија
– Panadur, Турција
GEVISS, Турција

Нашата определба за голем опсег на разнолика понуда, професионална поддршка и дистрибуција до нашите коминтенти не прави препознатливи на пазарот и слободно може да се рече, синоним за успешно работење. Денеска застапувајќи ги овие светски брендови можеме слободно да кажеме дека сме водечка големопродажна компанија за репроматеријали за индустриски мебел и градежен оков за PVC, алуминиумска и дрвена столарија.

Компанијата, која сега брои над 40 вработени, дистрибутери во секој град, ги снабдува со репроматеријали над 500 задоволни коминтенти.

Нашиот развоен пат не завршува тука. Позади нас стои традиција, реноме, препознатливост и квалитет,
а пред нас нашата претпоставка дека секогаш може подобро и повеќе, а се во функција на потребите на нашите сегашни и идни купувачи. Главното претставништво на Јуниор е сместено во индустриска зона “Вера Которка” во Куманово

Follow Us


Facebook


Twitter


Instagram


Google-plus